Menu

Incredibila situație a lui Eugen Teodorovici

f_350_200_16777215_00_images_banner1_teodorovici_orlando_postare.jpg

 

 

 

 

 

Nu știu de ce și pentru ce, dar dacă public două articole, unul despre Marcel Ciolacu și celălalt despre Eugen Teodorovici, se întâmplă pe rețelele de socializare următorul fenomen. La articolul despre Ciolacu sunt doar comentarii negative, articolul despre Teodorovici ia like și share.

Este vizibil că Eugen Teodorovici are priză pe net, iar Marcel Ciolacu a fost suficient de demonizat încât publicul să ia în serios, părerea mea fără motiv, ideea pactului cu diavolul pe care l-ar fi făcut președintele interimar al PSD.

Faptul că Eugen Teodorovici este extrem de popular pe Facebook nu îi garantează însă nimic la congresul partidului. Mai popular decât el este Liviu Pleșoianu și ați văzut ce s-a întâmplat la congresul precedent.

Desigur, față de Liviu Pleșoianu, Teodorovici are avantajul că a fost ministru și că niciodată nu a cerut să plece ambasadorul SUA din țară. A fost numai un exemplu.

Am semnalat acest fenomen al popularătiții lui Eugen Teorodorovici pe net fiindcă el este printre puținele personalități din politică pe care internauții nu le contestă masiv.

Ce se va întâmpla însă cu candidatura acestui om nu e treaba mea, e strict problema PSD.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK