Menu

Domnule Iohannis, unde pot vedea şi eu un aporagender ?

f_350_200_16777215_00_images_banner1_iohannis_declaratii.jpg

 

 

 

 

 

 

Am călătorit în zeci de ţări, am citit mii de cărţi, am câini, pisici şi găini, la mine în curte îşi fac cuib stăncuţele, coţofenele, rândunicile, am stejari, tei, oţetari, în grădina de flori sunt magnolii, crini, lalele, yuca, tărtăcuţe, dar vă jur că în viaţa mea, nicăieri şi absolut niciodată nu am văzut un aporagender.

Nu am văzut măcar un singur transgender din acela clasic, băiat care să se creadă femeie sau femeie care să se considere bărbat, ce să mai vorbesc despre aliagender, aporagender, bigender, cisgender, demigender, aşa ceva nici nu îndrăznesc a spera să întâlnesc vreodată.

De meserie de bază sunt psiholog şi am studiat bolile psihice. Am cunoscut oameni care se considerau Napoleon sau regina Victoria, Sergiu Nicolaescu sau Cassius Clay, dar în viaţa mea nu am dat peste un aporagender.

Nici măcar Spielberg nu a făcut filme cu aporagenderi în aşa fel încât să îi văd măcar la cinematograf.

Aflu de la preşedintele meu, distinsul Klaus Iohannis, ce va face cu legea care interzice să existe în şcoli cursuri despre aporagenderi şi celelalte 63 sau 114 forme de transgenderi.

„Cred că ați aflat pe surse ce voi face cu legea identității de gen...” mi-a spus preşedintele meu.

Înţeleg că domnul Klaus Iohannis a văzut aporagenderi la viaţa sa şi a considerat că sunt foarte drăguţi, drept pentru care tineretul poporului român trebuie să încerce să le semene.

Despre Ştefan cel Mare, Mihai Viteazul, Iancu de Hunedoara, Avram Iancu, Bălcescu şi alţii nu se prea discută în şcoli, dar despre aliagenderi, aporagenderi, bigenderi, cisgenderi, demigenderi trebuie să se discute.

Nici măcar nu aş folosi termeni precum neo-marxism, progresism în explicarea ascensiunii teoriei identităţii de gen, cred că lucrurile sunt mult mai simple şi anume se foloseşte o teorie falsă, speculativă, pentru a distrage atenţia de a propriile noastre identităţi naţionale, culturale, familiale. E un fel de a te oblige să te uiţi în altă parte.

Desigur, acolo unde există, aporagenderul vrea să i se treacă genul în paşaport, după care revendică drepturi, ceea ce generează zgomot şi distrage de la adevăratele identităţi.

Nu mă interesează faptul că fondatorul teoriei de gen, Christopher Dummitt, recunoaşte că şi-a bătut joc de lume. În fond, Freud îi spunea lui Jung pe puntea vaporului care îi transporta în America: „Nici nu ştiu că le aducem ciuma”. Naivi, cei doi, ei nu ştiau că va exista pe pământ teoria genurilor.

Dar să nu divagăm şi vă rog frumos aveţi milă de mine, nu am văzut niciodată un aporagender, unde poate fi găsit ? Sau mai bine să îl întreb pe președintele meu, știe el mai bine.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK