Menu

Vă pupă Dragnea

f_350_200_16777215_00_images_banner1_dragnea_moment_arestare_1.jpg

 

 

 

 

 

Iată că se împlineşte astăzi un an de la arestarea lui Liviu Dragnea în urma unui proces măsluit la comanda partenerilor strategici şi a unei campanii de demonizare publică ce va sta la loc de cinste în manualele ştiinţei manipulării.

Nu aş face din Dragnea un erou, nici pe departe, dacă aş avea alţii, măcar la genunchiul său.

Liviu Dragnea este oricum vreţi voi, criminal dacă doriţi, dar şi un mare patriot, în sensul clar şi limpede al termenului, un termen deocamdată pus discret la index dar care va fi sancţionat nu peste multă vreme de legea penală.

Nu am de gând să vă plictisesc enumerând toate schimbările bune gândite de Liviu Dragnea şi scoase apoi, mai mult sau mai puţin pe tăcute și noaptea ca hoții, din circulaţie, dar daţi-mi boie să vorbesc doar de una. Este vorba despre ”aprozarele”, în fapt rețeaua de magazine cu produse românești ”Unirea”, care ar fi prins de minune acum, pe vremea pandemiei.

Fiindcă tot a venit vorba, ce ar fi fost să îi prindă pe medici situația actuală cu salariile vechi, de dinainte de măririle lui Dragnea ?

Cu privire la mărirea pensiilor, mai bine să nu mai discutăm.

Naiv ca majoritatea românilor, de unde și expresia mintea românului de pe urmă, Liviu Dragnea a fost afon la capitolul psihologie socială, a fost de-a dreptul oligofren cu privire la mentalitatea și comportamentul serviciilor secrete, nu și-a cunoscut bine nici măcar propriul partid.

Așa se scrie istoria, aproape toți eroii neamului au fost eroi fiindcă au ignorat pericolele și au pierit pe mâna lor.

Până una, alta, pandemie plăcută și sunt sigur că de acolo de la Rahova, vă pupă Dragnea.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK