Menu

Rușine ! Aniversare PNL sărbătorită cu minciuni mai mari decât Vila Florica

f_350_200_16777215_00_images_orban_florica_1.jpg

 

 

 

 

 

Pe lângă simularea plantării unui pom care fusese plantat deja în urmă cu mult timp, astăzi, la inaugurarea Muzeului „Brătianu”, Ludovic Orban a mai lansat un Fake News. Ionuț Vulpescu, fostul ministru PSD al Culturii, a povestit pentru Q Magazine care este realitatea, de fapt.

„Premierul Ludovic Orban a inaugurat astăzi Muzeul Naţional „Brătianu”, cu sediul în Vila Florica, de la Ștefănești, Argeș, cu prilejul aniversării a 145 de ani ai PNL.
Înghesuiți în pandemie să lanseze muzeul, mascații liberali au aflat astfel de la Orban că în sfârșit „putem să dăm românilor un loc în care se întâlnesc cu istoria”.
Trebuie spus că nici măcar liberalii nu ar fi avut un loc în care să își întâlnească istoria dacă PSD nu ar fi adus Vila Florica în patrimoniul statului român, prin exercitarea dreptului de preemțiune, în urmă cu 3 ani.

Dacă nu aș fi deschis procedura de achiziție, astăzi, în istoria de 145 de ani a liberalilor ar fi încăput muzica de petrecere de la nunți și botezuri. Vila Florica ar fi fost restaurant, nu muzeu. Ar fi făcut parte din acea industrie despre care Ludovic Orban afirmă că poate să mai aștepte, deoarece reprezintă puțin din PIB: HoReCa.

Este abominabil faptul că la acest ceas de sărbătoare, în care liberalii își prăznuiesc tradițiile politice, rămânând tot mai departe de ideologia lor, n-au fost capabili de un gest de onoare: acela de a recunoaște că PSD a cumpărat pentru statul român Mecca liberalilor.

Q Magazine

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK