Menu

Bombă. Deputatul Cătălin Rădulescu nu e deloc nebun și se bazează pe o informație Mediafax

f_350_200_16777215_00_images_banner1_radulescu_catalin_1.jpg

 

 

 

 

 

Sâmbătă, a fost plin Facebook de critici la adresa deputatului Cătălin Rădulescu, cel care a spus că termoscanarea este similară cu obținerea neautorizată a datelor personale.

Fiindcă nu mă las dus după fentă și știu că Rădulescu nu e deloc nebun pentru a se hazarda în declarații fără sens, l-am întrebat pe ce se bazează. Mai întâi, mi-a dat o declarație a ministrului Nelu Tătaru care circulă în spațiul public. Iat-o:

” Termoscannerele vor fi dotate cu camere video pentru ca persoana să fie identificată iar în cel mai scurt timp un echipaj de poliție o va prelua în siguranță și o va preda celui mai apropiat spital unde cu demnitate i se va stabili riscul epidemiologic.”

S-a spus de către HostBiz că această declarație este neconfirmată. Ok.

Găsim însă pe Mediafax, în data de 30.04.2020, ora 13,51, o știre care încă este pe site și care precizează:

“Sistemul îţi măsoară temperatura, ştie sexul tău şi câţi ani ai.”

Pistoalele de la kipermarketuri nu sunt termoscanere, spune deputatul Cătălin Rădulescu, eu m-am referit la o aparatură complexă, despre care agenţii de presă serioase spun că are un cost de aproximativ 12.000 euro. Într-adevăr, găsim tot pe Mediafax următoarele:

„În sectorul 1 sânt necesare 150 de termoscanere. O asemenea aparatură de verificare costă 12.000 de euro”. Citiţi toată ştirea aici.

Acestea fiind datele din presă, afirmațiile deputatului devin rezonabile, iar înjurăturile, ca de fiecare dată, nemeritate.

Gheorghe Smeoreanu

P.S. Cu isteria furtului de date la hipermerket nu sunt şi nu voi fi de acord. Aici e însă vorba despre altceva.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK