Menu

În ţara lui Sparanghel Vodă facerea de bine = dosar penal. Cazul Mioveni

f_350_200_16777215_00_images_banner1_georgescu_ion_mioveni.jpg

 

 

 

 

 

Dacă primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu, ar fi stat liniștit și nu ar fi făcut singurul spital nou și de nivel european din România ultimilor 30 de ani, ar fi fost și acum liniștit. Totuși, l- a făcut, cu bani de la guverne, de la primărie, de la sponsori. Și a ieșit o minune pentru care zeci de ani de aici înainte, mii de oameni îi vor mulțumi fiindcă le-a salvat viața.

Iată însă că unii nu sunt de acord și primarul Ion Georgescu are un dosar penal în faza de cercetare pentru că ar fi zădărnicit combaterea bolilor.

E noaptea minții. Cel care construiește un spital zădărnicește combaterea bolilor, iar cel care nu construiește nimic nu zădărnicește nimic.

Alături de el e în dosar și dr. Trăilă, directorul spitalului Mioveni, pretextul fiind că nu ar fi pus sediul nou la dispoziție pentru a deveni unitate covid. A devenit unitate covid sediul vechi, care e problema ?

Dacă îi faci dosar unui medic că zădărnicește tratarea bolilor, dacă nu câștigi în instanță trebuie să mergi tu la pușcărie, denunțător și procuror.

Sunt sigur că primarul Ion Georgescu știa, încă de la piatra de temelie, că nu îi va fi iertat faptul că va construi un spital în România.

Aceasta fiind situația, protestează cineva ? Nu, fiindcă românii protestează că li se ia temperatura, iar de vină e Bill Gates.

G.S.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK