Menu

”Coafeza” de la Vâlcea deja sparge avioane

f_350_200_16777215_00_images_banner1_vaduva_cecilia_1.jpg

 

 

 

 

 

”Coafeza” de la Vâlcea, în sus, ”coafeza” de la Vâlcea, în sus, începuse să mă calce pe nervi chestiunea, în fond Cecilia Văduva era doar acționar într-o firmă de înfrumusețare înainte de a ajunge secretar general adjunct la Fonduri Europene. Iar CV stofos avea și ea, ca mulți alții, fiindcă acum e moda cursurilor și simpozioanelor de doi bani pe care le treci la formarea profesională, chiar dacă tu nu ai excelat nici la facultate. În fine...

Când să închid subiectul, văd că se ocupă reputata publicație Q Magazine, care descoperă ceva interesant.

Doamna Cecilia Văduva a dat ”consultanţă fonduri europene” pentru SC MAKING ART SRL (domeniu de activitate: Coafură şi alte activități de înfrumusețare).

SC MAKING ART SRL, firma pentru care ar fi oferit consultanţă în fonduri europene are sediu pe aceeași adresă cu SC Gicerova SRL, adică firma de coafură, respectiv str. Henri Coandă 9, Râmnicu-Vâlcea.

Mai mult, acţionarul acesteia este Roxana Georgiana Văduva, fiica Ceciliei Văduva.

SC MAKING ART SRL, specializată în coafură şi alte activități de înfrumusețare, a aplicat la programul IMM INVEST şi a fost acceptată, iar documentația a fost trimisă la bancă.

Adaug că doar 12 firme din 900 au fost admise la acest program.

Așadar, doamna Cecilia a început deja să spargă avioane, deocamdată, în nume propriu.

Știe el Cristian Buican, liderul PNL Vâlcea, pe cine și de ce a sprijinit pentru funcție. Doamna trebuie să spargă avioane și pentru alții.

Ce jenant e să vezi cum urlă liberalii că ei promovează pe competență, doar PSD e cu pilele.

Hai sictir.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK