Menu

Să vezi scandalul dracu în Argeș. Președintele CJ îi dă afară pe șefii puși de prefect

f_350_200_16777215_00_images_banner1_manu_soare_1.jpg

 

 

 

 

 

Joi, mai pe după prânz, pe site-ul CJ Argeș a apărut un comunicat bombă. Președintele Dan Manu, arătând că are sânge în instalație, i-a dat afară pe doctorii Irimia și Frătoaica din funcțiile de la DSP și Spital  în care îi pusese prefectul Emanuel Soare. Stam cu Facebook-ul deschis să vedem dacă nu cumva până la orele serii îi pune prefectul la loc. 

“Totul are o limită!”

Pentru conducerea PNL a Spitalului Județean de Urgență Argeș, legea este opțională, iar abuzul un lucru normal. În ultimele zile am avut parte atât de vid legislativ, cât și de contradicții legislative care au dat naștere unor interpretări cel puțin bizare din partea Instituției Prefectului și a celor numiți la conducerea spitalului județean, care nu mai vor să plece.

Ca atare, în temeiul art 3^1 din Hotărârea 5/2020 pentru încuviințarea stării de alertă, președintele Consiliului Județean Argeș eliberează din funcție pe managerul interimar Tiberiu Irimia și pe directorul medical Gheorghe Frătoaica.

“I-am eliberat din funcție chiar dacă nu eu i-am numit acolo, oricât de ciudat ar suna. Rămâne totuși un semn de întrebare pentru perioada 18 mai – 21 mai. În viață totul are o limită! Am așteptat din bun simț, din colegialitate și în special din respect față de salariații Spitalului Județean de Urgență Argeș și față de pacienți ca ei să înțeleagă că Spitalul Județean de Urgență Argeș trebuie respectat, protejat și trebuie să funcționeze. Din păcate așteptările au fost în van” - președinte Consiliul Județean Argeș, dr. Constantin Dan Manu.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK