Menu

UE ne dă peste degete. Nu mai e voie să scrii ”Produs în România”

f_350_200_16777215_00_images_banner1_produs_in_romania_1.jpg

 

 

 

 

Evident că nu ne vom revolta, nu vom face miting, capul plecat sabia nu îl taie, nu-i așa ?

Adrian Rădulescu, președintele Asociației Fermierilor din România și fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii, a explicat în direct la B1 TV de ce au fost interzise cuvintele "Produs în România" pe rafturile din magazinele din țară.

"Pe înțelesul tuturor, explic în 30 de secunde. Am făcut o lege care era normal să fie pentru producția românescă și pentru produsul românesc. Bruxelles, în momentul în care a văzut-o, a citit-o și a spus foarte clar: Ilegal pentru România dacă nu modificați și ne-a spus să scoatem pe rând. Scoateți produs românesc, scoateți filieră scurtă, scoateți, scoateți, scoateți, scoateți, pentru că altfel intrați în ilegalitate.
Când a fost totul scos, a zis: acum gata, puteți să o promulgați (n.r. legea). Am discutat cu domnul Stănescu, președintele comisiei de Agricultură și mi-a spus foarte clar că au fost obligați de Comisia Europeană să facă chestiunea asta pentru că altfel ne amendau de ne mergeau fulgii. Pentru neconformitatea unor lucruri, ei lucrează la o nouă lege în care să pună lucrurile într-o altă scară. Dacă nu schimbam, primeam niște amenzi usturătoare. Ni s-a dat dispoziție!", a declarat Adrian Rădulescu.

Unul dintre capetele de acuzare nespuse împotriva lui Liviu Dragnea a fost acela că înființase Cooperativa Unirea, un lanț de aprozare pentru produsele românești.

Este interzis. Verboten.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK