Menu

Iohannis şi lupul

f_350_200_16777215_00_images_George.jpg

 

 

 

 

 

E foarte interesant că românii văd tot felul de conspiraţii în legătură cu covidul, dar nu observă că multe bănci şi companii străine refuză să îşi plătească în mod corect impozitele. Probabil că e mai şmecher să îţi dai cu părerea despre oculta mondială, în vreme ce dacă te legi de multinaţionale ar însemna că nu eşti un bun român european.

Te cerţi cu Bill Gates, dar nu vezi că la tine în comună UE ţi-a dat bani să pui indicatoare spre fiecare uliţă, să faci un centru de informare turistică în care nu intră nimeni, în schimb benzinăria este a OMV.

Am încercat să îmi explic de ce se întâmplă astfel de enormităţi şi am descoperit că de vină este manipularea la care au fost supuşi românii, mai ales în ultimii ani. Ni s-a spus că avem o ţară coruptă şi DNA, cu Kovesi în frunte, trebuie să ducă o permanentă luptă anti-corupţie. Ni s-a mai spus că pentru toate nenorocirile de vină este Dragnea, în vreme ce Iohannis nu ne vrea decât binele. PSD este ciumă roşie, iar PNL este salvatorul naţiunii.

Când cineva îţi face mintea cravată cu asemenea chestiuni, e puţin probabil să ţi-o deznozi, la minte mă refer, atunci când ai nevoie de ea. După ce i-ai prostit pe români, acum ai pretenţia să devină dintr-o dată lucizi şi obiectivi ? Nu merge.

 

Citiți continuarea articolului AICI.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK