Menu

Dacă Viorica Dăncilă era proastă, doamna ”vicepremier” cum e ?

f_350_200_16777215_00_images_banner1_turcan_blonda.jpg

 

 

 

 

 

De fiecare dată când trebuie să scriu ”vicepremier” alături de numele doamnei Raluca Turcan, intru pe Google să văd dacă e adevărat. Și, de ficare dată, văd cu stupoare că e adevărat.

Ei bine, această doamnă a putut spune sâmbătă, la Sibiu, următoarele:

„”Nu uitaţi că am ajuns să se conteste, de exemplu, legalitatea amenzilor pentru că decizia Curţii Constituţionale a fost una pur şi simplu înfiorătoare. Adică o instituţie care veghează la respectarea legii îndeamnă printr-o decizie la sfidarea legii şi culmea este că această măsură de sfidare a legii a fost pe aceeaşi linie, a fost la unison cu punctul de vedere al PSD-ului”, a declarat Raluca Turcan, sâmbătă, la Sibiu.”

Păi, dacă Viorica Dăncilă era proastă, despre doamna ”vicepremier” ce să mai spui văzând că nu înțelege nici măcar ideea de constituționalitate ? Pur și simplu, femeia nu pricepe și pace bună ce e statul de drept, ce rol are Constituția și cum se face controlul de constituționalitate. Nu vede importanța CCR, crede că tot ce decretează guvernul e sfânt și trebuie aplicat întocmai și la timp.

Cu asemenea lideri, evident că te poți teme că, în prostia lor, pot devia spre dictatură și cu toate că nu îi aprob, îi înțeleg pe cei din Piața Victoriei.

G.S.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK