Menu

La primul sclav mort pe plantaţie, Orban şi Iohannis trebuie să ne lase

f_350_200_16777215_00_images_banner1_orban_iohannis_salut.jpg

 

 

 

 

 

Logica stării de urgenţă este una singură, anume protecţia românilor în faţa coronavirusului. A românilor, inclusiv a celor care, ignorând pericolul, vor să fie sclavii Angelei Merkel.

Este o atutidine de o slugărnicie fără margini să le ceri cetăţenilor adeverinţe pentru deplasare, să îi amendezi cu milioane de lei, dar în acelaşi timp să dai derogări pentru exportul forţei de muncă.

Pentru cine vrea să ignore şi să nu vadă această nemernicie iohanno – orbanistă reamintesc că zborurile regulate către şi din Germania şi Italia au fost interzise, în schimb una dintre ordonanţe a declarat legale charterele. Nu am înţeles atunci de ce, înţelegem acum.

Românii pe care starea de urgenţă vrea să îi protejeze vor merge în starea de sclavi să doarmă în barăci, să lucreze în echipe, să se expună masiv infectării. Este absolut normal ca opinia public să fie revoltată cum nu a mai fost de la revoluţie.

Acum, ne vom număra morţii din rândul sclavilor, daro vom face pe surse deoarece official nu se va vorbi despre asta. Putem fi siguri că despre românii morţi afară se va vorbi oficial puţin spre deloc.

Se invocă dreptul la muncă şi la libertatea de mişcare, dar însuşi Klaus Iohannis a insistat să stăm în casă, să nu interacţionăm. Când interesele o cer, românii sunt exceptaţi de la starea de urgenţă şi trimişi cu bună ştiinţă spre boală, spital şi moarte.

Despre asta vorbim, despre excepţii geroamnofile, despre sclavii din funcţii înalte şi sclavii de pe câmpul cu sparanghel, dar poate veţi fi de acord cu mine că dacă aflăm de un singur român mort pe plantaţie, Orban şi Iohannis trebuie să plece.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK