Menu

Pentru sclavii lui Merkel virusul nu mai e ucigaș.Rușine, Orban și Iohannis !

f_350_200_16777215_00_images_banner1_orban_iohannis_salut.jpg

 

 

 

 

 

Romanii au ajuns bataia de joc a Guvernului meu si a lui Klaus Iohannis! Milioane de romani au primit interzis sa mai iasa la munca si sunt tinuti inchisi in case de saptamani de zile, sub amenintarea unor amenzi de zeci de mii de lei, in timp ce economia romaneasca se prabuseste dramatic din cauza opririi fortate a activitatii, sub pretextul evitarii infectarii omenirii cu "virusul mortal", asa cum insusi presedintele Romaniei l-a numit. Cand este insa vorba despre partenerii din Germania ai lui Klaus Iohannis, interdictiile din ordonantele militare nu se mai aplica, scrie luju.ro.

Caci, in timp ce romanilor le este restrictionata munca in Romania si sunt tinuti in case, atunci cand este nevoie de "sclavi pe plantatie" pentru Germania, adica pentru munci pe care poporul german nu se mai coboara sa le mai faca, romanilor li se permite sa iasa din case si sa plece la munca in alt stat european. Ce mai conteaza ca Germania este zona rosie pe COVID-19 (coronavirus) si ca pana sa ajunga pe teritoriul acestui stat sunt incalcate toate dispozitiile din ordonantele militare, atat timp cat lucratorii campului ajung in timp util pentru brazdat, semanat, plantat...

PENTRU SCLAVI VIRUSUL NU MAI E UCIGAS – "Guvernul meu" tine in casa angajatii firmelor din Romania, dar ii lasa sa umble in grupuri de mii de persoane pe romanii ceruti la export. 2000 de oameni au fost inghesuiti ca sardelele pe Aeroportul Cluj pentru a fi trimisi la munca in Germania, fara sa se mai tina cont ca se incalca ordonantele militare. De ce mai este Romania tinuta in case si oamenii amendati?

P.S. Salutul din fotografie mai trebuie exersat. Mâna mai țeapănă, băieți !

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK