Menu

Bomba zilei. Rareș Bogdan îl face IMBECIL pe Orban

f_350_200_16777215_00_images_banner1_bogdan_rares_1.jpg

 

 

 

 

 

 

După cum se știe, Ludovic Orban a declarat:

”Germania are nevoie de zeci de mii de lucrători sezonieri mai ales în sectorul agriculturii, chiar şi Italia va avea, în curând, nevoie de muncitori sezonieri. Şi aici va exista în continuare ofertă pe piaţa muncii. (...) Cu siguranţă, în afara unor restricţii sanitare care sunt necesare şi le impun toate ţările din UE, noi nu vom crea niciun fel de obstrucţionare pentru cei care au posibilitatea să aibă contracte de muncă sezoniere, pentru că suntem în Europa şi UE este locul unde este garantată libertatea de circulaţie a cetăţenilor, a mărfurilor, a ideilor.”, a zis Ludovic Orban.

Ruşinoasă atitudine să îi îndemni pe românii abia întorşi acasă să devină din nou sclavi pe plantaţie. Şi, iată, vine luarea de atitudine a lui Rareş Bogdan.

”O imbecilitate! Daca tot au venit acasa, sa ii pastram si sa dezvoltam Agricultura romaneasca. Aici, producatorii si cultivatorii duc lipsa de forta de munca si noi ne trimitem forta de munca pentru agricultura in Italia si Germania. Nu stiu cine a luat decizia, insa oricine af fi, este un imbecil.”

Absolut corect.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK