Menu

PSD somează Guvernul. Sunt 10 lucruri ascunse pe care cetățenii trebuie să le știe

f_350_200_16777215_00_images_banner1_psd_sondaj.jpg

 

 

 

 

 

 

Avem dreptul să știm adevărul, domnilor guvernanți! Că nu sunteți în stare să vă puneți de acord asupra comunicării unitare, nu este problema noastră, deci încetați cu ascunderea informațiilor!

Toți avem dreptul să cunoaștem adevărata situație a acestei crize, iar prin minimalizarea sau ascunderea datelor nu putem realiza gravitatea situației.

PSD solicită Guvernului să prezinte urgent următoarele informații de interes public:

Cine face parte din Grupul de Comunicare Strategică și cine îl coordonează? Cine răspunde pentru informațiile eronate transmise de acest grup?

Numărul actualizat de persoane TESTATE, CARANTINATE, IZOLATE, INFECTATE, VINDECATE, DECEDATE, pe fiecare LOCALITATE ȘI JUDEȚ, după adresa de domiciliu a persoanelor din fiecare categorie.

Numărul actualizat al cadrelor medicale (distinct pe fiecare categorie) TESTATE, CARANTINANTE/IZOLATE, VINDECATE, dacă va fi cazul DECEDATE, pe fiecare SPITAL, LOCALITATE ȘI JUDEȚ, după adresa unității medicale.

Numărul actualizat de teste PCR achiziționate, disponibile, aflate în procesare, comunicate pacienților PENTRU FIECARE ZI de după alerta OMS din 22 ianuarie, pe fiecare UNITATE MEDICALĂ, LOCALITATE ȘI JUDEȚ, după adresa unității medicale.

Numărul actualizat de pacienți UNICI testați, pentru fiecare zi de după alerta OMS din 22 ianuarie, pe fiecare localitate și județ, după adresa de domiciliu a pacienților.

Numărul actualizat de aparate de procesare a testelor, puse în funcțiune (active!) în fiecare zi de după alerta OMS din 22 ianuarie, pe fiecare județ, după adresa unității în care funcționează fiecare aparat.

Numărul actualizat al cadrelor medicale/de cercetare care sunt implicate în colectarea, procesarea și comunicarea rezultatelor testelor, pe fiecare zi de după alerta OMS din 22 ianuarie.

Evoluția stocurilor de echipamente de protecție a cadrelor medicale, în fiecare zi de după învestirea Guvernului Orban din 4 noiembrie 2019, defalcat pe combinezoane, măști chirurgicale, măști de protecție (FFp2 și FFp3, mănuși de unică folosință, echipamente pentru protecția ochilor și dezinfectanți.

Câți cetățeni români din Italia, Spania, Franța, Germania au revenit în România, după 31 ianuarie 2020? Câți dintre ei au fost #testați, câți au fost trimiși în #carantină și câți în #izolare?

Ce măsuri a luat Guvernul pentru a se asigura că persoanele aflate în izolare la domiciliu în #mediulrural respectă condițiile impuse? (numărul total de posturi de pază, numărul total de controale/verificări etc.)

#stopcenzurii #nuvremdictatură

Senator Bogdan – Constantin Matei – Facebook

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK