Menu

Hotărâre drastică. De mâine, toți românii care se întorc vor petrece Paștele în carantină

f_350_200_16777215_00_images_banner1_coronavirus_vama.jpg

 

 

 

 

 

 

Premierul i-a mai anunțat pe românii care vor veni în țară că de mâine, toți vor intra în carantină, astfel încât nu vor petrece Paștele în condiții normale: „ Toți cei care vor veni în țară, începând de mâine, nu vor petrece Paștele în condiții normale, vor intra în carantină. Decizia clară pe care am luat-o este de a-i caza în zone de carantină.”

Ludovic Orban a mai declarat că cele 400 de ventilatoare, cumpărate de România nu vor mai fi livrate. Guvernele țărilor din care urmau să fie importate au decis sistarea exportului.

„ Există contracte semnate pentru 400 de ventilatoare, dar, din păcate, graficul de livrare nu este respectat pentru că au fost emise ordine ale guvernelor de unde le importăm și nu pot ieși din țară. Vom apela la o soluție pe care am discutat-o de a putea repera ventilatoarele care sunt stricate, ca să facem rost de 80-100 de ventilatoare. Se lucrează la un proiect de ventilator, care evoluează continuu, să facem teste.”, a spus Ludovic Orban.

Premierul nu precizează care sunt țările care au blocat sosirea ventilatoarelor, fiind aproape sigur vorba despre țări ale Uniunii Europene.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK