Menu

Deputatul Cătălin Rădulescu: „Vom soma acest guvern incapabil sa ia aceste măsuri”

f_350_200_16777215_00_images_radulescu-catalin-deputat-Arges.jpg

 

 

 

 

 

 

Ca și in ultima vreme , de când la putere se afla guvernul Orban și Pnl, Psd repara in fiecare săptămâna prin inițiative legislative , erorile făcute de acest guvern incompetent !

Astăzi Parlamentul României a votat legi pentru romanii care se afla împotriva voinței lor , in izolare , in carantina , pentru companiile private care au fost obligate sa-și restrângă sau sa-și închidă activitatea , trimițând angajatii in șomaj tehnic și pentru pensionari : suspendarea plății ratelor bancare , fără dobânzi și penalități ,pana la sfârșitul anului 2020 ; amânarea plății utilităților ( apa-canal, energie , gaze, salubritate , servicii de telefonie și internet și cablu tv) ; amânarea pentru trei luni , a plății Cas-ului și a contribuțiilor asigurărilor pentru munca , fără dobânzi și penalități și reesalonarea acestora pe 12 luni ; plata unei indemnizații de șomaj pentru toti angajații trimiși in șomaj tehnic , in cuantum de 75% din salariu , pe toată perioada stării de urgentă .

In fiecare zi , indiferent unde suntem , vom gândi măsuri legislative pentru persoanele vulnerabile , vom soma acest guvern incapabil sa ia aceste măsuri și sa asigure persoanelor in vârsta alimente și produse de stricta necesitate .

Cerem expres , sa nu se mai ascundă adevarul mass-mediei , sa se înceteze imediat cu orice forma de cenzura și amenintare asupra jurnaliștilor care își fac datoria profesională , de a informa permanent !

Personal , ca medic dar și împreuna cu partidul meu , ne opunem oricăror forme punitive împotriva medicilor și personalului medical , care sunt in prima linie in lupta mortala cu acest virus ucigaș ; nu obligați , medicii și personalul medical sa trateze romanii bolnavi fără sa fie protejați , condamnându-i atât pe ei dar mai ales pe cei cu care intra in contact , la infectare in masa ; nu ei sunt vinovați , ca voi ,cei care dintr-o greșeala , conduceti țara , sunteți nepăsători și incompetenți și nu v-ati preocupat ca încă din luna decembrie sa dotați toate spitalele cu aparatura necesară : cu ventilatoare , monitoare , paturi in terapie intensiva , analizoare Real Time PCR, izolete , combinezoane , mănuși , măști , viziere și dezinfectanti , de când erați informați de pandemia care va veni !

Dotați urgent pe cei care asigura respectarea stării de urgentă , polițiștii , jandarmii și armata , cu măști și mănuși pentru ca altfel veți raspunde pentru infectarea in masa a acestora . Va cerem sa începeți imediat testarea masiva a personalului medical și militar și a romanilor , așa cum va cere de doua -trei săptămâni Organizatia Mondiala a Sănătății ! Ca medic , va cer sa inițiați colectarea de plasma hiperimuna de la convalescenții , care au fost infectati cu coronavirus si tratarea pacienților cu forme grave ,pe lângă medicația specifica bolii și inițierea testării de anticorpi ale persoanelor imunizate după Covid-19 și care pot reveni in activitate .

Avem și un mesaj pentru compatriotii nostrii , pentru romani , haideti sa cumpărăm de pe rafturile magazinelor , a hipermarcheturilor ,din piețe , produse românești , haideti sa -i sprijinim ,așa cum fac cetățenii altor tari , pe producătorii nostrii agricoli , pe producătorii romani de alimente , de produse medicale , de medicamente , de toate celelalte bunuri , e nevoie de solidaritate , e nevoie sa ne susținem reciproc in aceste momente .

Sunt și suntem solidari cu toti cei care acum sunt eroii României , dar și cu bătrânii nostrii , cu romanii izolați și carantinati cât și cu toate companiile private care trec prin aceasta situație , și va asiguram ca noi Psd , va vom fi alături și va vom proteja !

Deputat Catalin Marian Radulescu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK