Menu

Iohannis dă mită, medicii îl refuză

f_350_200_16777215_00_images_banner1_iohannis_panou.jpg

 

 

 

 

 

Ceaușescu a încercat să cumpere libertatea oamenilor promițând 100 de lei. Klaus Iohannis apreciază viața unui medic la valoarea de 500 de euro, nici mai mult, nici mai puțin.

”Cred că o sumă de 500 de euro pe lună pentru medicii și personalul medical care lucrează cu pacienți COVID ar fi un bonus onorabil”, spune domnul președinte.

Nu bani cere personalul medical, ci echipamente și teste, fără de care fiecare minut petrecut în spital poate fi mortal. Klaus Iohannis mituiește medici și asistente pentru a face uitată lipsa de reacție a ”Guvernului meu”.

Zeci de medici de la Spitalul Județean de Urgență Slatina au postat, vineri, un mesaj pe paginile de socializare prin care anunță public că refuză cei 500 de euro promiși de președintele Iohannis. Toți au perceput că șeful statului vrea să-i mituiască, încercând astfel să-i convingă să trateze bolnavii confirmați cu coronavirus și să nu mai părăsească sistemul sanitar, scrie gazetaoltului.ro.

Sunt zeci de doctori de la unitatea medicală din Slatina care au afișat acest mesaj pe Facebook, printre ei se numără șefa de la ATI, Ecaterina Buzău, ortopedul Cătălin Duican, șeful Secției ORL, medicul George Craioveanu, urologul Bogdan Georgescu, chirurgul Cătălin Dudu și ORL-istul Diana Ciobârcă.

Cinste lor.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK