Menu

Rusia anunță medicamentul care tratează și apără de Covid - 10

f_350_200_16777215_00_images_banner1_coronavirus_13.jpg

 

 

 

 

 

Agenția Federală medico-biologică (FMBA) din Rusia a prezentat preparatul pentru tratarea infecției cu coronavirus COVID-19, făcut în baza preparatului antimalerie meflochinei, anunță serviciul de presă al agenției.

În comunicatul instituției se menționează că centrul științific și de producție "FarmZașita" a elaborat o schemă de tratament în baza experienței chineze și franceze.

“Medicamentul cu o selectivitate ridicată blochează efectul citopatic al coronavirusului în cultura celulară și inhibă replicarea acestuia, iar efectul imunosupresiv al meflochinei împiedică activizarea răspunsului inflamator cauzat de virus.

Adăugarea antibioticilor macrolide și penicilinelor sintentice nu doar împiedică formarea sindromului bacterian-viral secundar, dar și permite sporirea concentrației agentului antiviral în plasma sângelui și plămânilor”, a declarat conducătorul FMBA, Veronica Skvorțova.

Ea a subliniat că acest lucru va asigura un tratament eficient al pacienților cu COVID-19 de diversă siveritate.

În afară de aceasta, în baza meflochinei este dezvoltată și o schemă eficientă și sigură de profilaxie a coronavirusului, a specificat serviciul de presă.

La procesul dezvoltării acesteia urmează să fie incluse și recomandările metodologice ale Ministerului Sănătății al Rusiei.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK