Menu

Șoc în Argeș. Au furat materiale medicale. Sunt audiați acum

f_350_200_16777215_00_images_banner1_spitalul_arges_hoti_1.jpg

 

 

 

 

 

 

Trei persoane sunt audiate, vineri seară, în urma unor percheziţii efectuate într-un dosar privind delapidarea de materiale medicale de protecţie, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, descinderile au fost efectuate de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti.

"În cadrul activităţilor efectuate pentru prevenirea şi limitarea efectelor pandemiei determinate de infecţia cu virusul COVID-19, poliţiştii (...) au efectuat, astăzi, patru percheziţii în municipiul Piteşti, la o unitate spitalicească şi la domiciliile a două persoane fizice. Din cercetări a reieşit faptul că o persoană, în calitate de angajat al unei unităţi spitaliceşti, ar fi sustras din gestiune echipamente specifice de protecţie, pe care le-ar fi remis către diverse persoane fizice", se precizează în comunicat.

Conform sursei citate, în urma percheziţiilor au fost ridicate mai multe materiale de protecţie - măşti, mănuşi, soluţii dezinfectante - de la domiciliile celor două persoane fizice.

Din informații pe surse, este vorba despre persoane din sectorul administrativ al Spitalului Județean Argeș.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK