Menu

Iohannis anunță NOI restricții pentru români: CE A FOST RECOMANDARE DEVINE OBLIGAȚIE!

f_350_200_16777215_00_images_Iohannis_conf_de_presa.jpg

 

 

 

 

 

Klaus Iohannis a anunțat noi decizii luate în contextul noului coronavirus.

„Tocmai am încheiat o ședință de lucru, au participat premierul și alți miniștri. Am evaluat situația care devine din ce în ce mai complexă. (...) Am convenit că este nevoie de măsuri suplimentare pentru a îngrădi răspândirea infecției. Se vor introduce noi restricții de circulație și noi restricții pentru români. În sensul că ce a fost până acum o recomandare devine o obligație, după principiul stăm acasă!”.

”Evident că oamenii pot ieși să meargă la serviciu și să se întoarcă de la serviciu, să iasă să-și facă cumpărăturile absolut necesare de alimente. Însă aceste restricții devin obligații”.

”Pentru a proteja persoanele peste 65 de ani, se introduc restricții speciale. Vor trebui să stea practic tot timpul acasă”.

„Am convenit ca, în această perioadă, să pregătim pentru persoanele care sunt în carantină sau in izolare măsuri de supraveghere electronică, fiindcă este absolută nevoie ca aceste măsuri să fie respectate integral”.

”Aceste restricții vor fi concretizare într-o Ordonanță Militară, care va fi redactată. Aceste restricții vor intra în vigoare începând de mâine” (n.n.: 25 martie).

"Am convenit să folosim și Armata pentru a gestiona situația din teren. Armata va pune la dispoziție personal care va suplimenta forțele de ordine".

 

 

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK