Menu

Alegerile anticipate se desfășoară

f_350_200_16777215_00_images_banner1_iohannis_panou.jpg

 

 

 

 

 

Se desfășoară chiar acum, așa cum a dorit Klaus Iohannis, buleversând guvernarea. Dacă nu a fost să fie prin vot direct, alegerile au loc indirect, în mintea fiecărui român.

De la declanșarea crizei coronavirusului, românii aleg, în conștiința lor, zilnic. Vedem toți că premierul a dispărut la vilă, iar președintele vorbește ca un școlar care abia învață să citească. Îi vedem pe acești miniștri bizari, în frunte cu Vela și șeful său de cabinet Berbeceanu.

Începem să aflăm că deși pandemia era iminentă, iar acest lucru se știa, guvernul a preferat să facă jocuri de interese, plătind facturi în avans. Mai aflăm că abia ce se declarase starea de urgență, că au și început achizițiile de milioane de euro pe firme de apartament.

Cel mai deranjant este însă că Iohannis și Orban nu se implică pe fondul crizei nici pe sfert din cât ar fi făcut-o dacă ar fi fost campanie electorală.

Nu știu, sunt prea înguști să priceapă că, totuși, campania electorală e în plină desfășurare și, de data asta, își va număra morții.

P.S.

De ce nu scoate Iohannis panourile din campanie să se adreseze românilor pentru a sta în casă ?

Dacă morții de la Colectiv i-au alungat de la putere pe alții, morții coronavirusului pe cine vor alunga ?

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK