Menu

Domnule Iohannis, domnule Orban, unde sunteti? Aveti raspuns la intrebarea cum ne vom salva ca natiune?

f_350_200_16777215_00_images_banner1_iohannis_orban_caligula.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Romania are o situatie cumplita. Cea mai grea din UE. Un numar de pensionari mai mare decat populatia activa (aflata in campul muncii) si s-a trezit acum cu peste 1 milion de romani veniti numai din Italia unde nu mai e nimic de munca, si inca 1 milion, poate si mai mult din celelalte tari atinse de virus (Spania, Germania, Franta etc). Basca toti hotii si cersetorii din capitalele europene se intorc in tara. Ca urmare a declararii starii de urgenta automat vreo 400.000 de locuri de munca din Romania au fost disponibilizate. Bezmeticii de la guvernare nici nu realizeaza ce fac si ce urmeaza... Au dat ordonanta militara, in care au scris “se recomanda”... jenant... Ce ne facem romani?

Veti vedea in Romania o explozie a infractionalitatii cum nu ati mai vazut niciodata. Sa nu va mire daca unii se vor organiza in bande si vor ataca oameni, gospodarii, cum faceau talharii pe vremuri. Atentie, inca lumea mai are bani in buzunare, mai are ce cheltui. Dar nu va rezista mai mult de o luna, doua, pentru ca majoritatea populatiei traieste strict din salariu. Un salariu de mizerie, un minim de 300 euro. Daca se va mai prelungi cu inca 30 zile starea de urgenta, lumea va iesi in strada, la drumul mare. De foame. Nu va mai fi in stare sa achite nicio factura... nu va avea cum sa-si asigure existenta.
Cum se vor tine sub control milioane de oameni fara loc de munca, fara bani in buzunar? Punem Armata pe ei? Le spunem cum sa foloseasca toaleta si cum sa se spele pe maini?

Tineti minte ce va spun! Starea de urgenta va distruge Romania! Noi nu suntem SUA, Germania, Anglia, Franta, sa suportam din excedentele bugetare si ajutorul UE (pentru noi practic inexistent) pierderile economice ale unor luni de paralizare voluntara a economiei. Uitati-va la Italia, o tara cu 60 milioane de locuitori, azi complet distrusa pentru cateva mii de morti, careia toate statele (mai putin China) i-a intors spatele! De ce UE a intors spatele Italiei si noua romanilor ne-au aruncat 1 miliard ca la saraci?

Cat ni se va mai spune STATI ACASA, nu va intoarceti in tara de Paste? Pentru ce si cu ce pierderi? Merita sa transformam Romania intr-o tara de cosmar pentru ca vom avea cateva sute de morti? Cum avem in fiecare an din cauza gripei comune, fara ca nimeni sa se ingrijoreze macar?

Cred ca e nevoie de o dezbatere publica, barbateasca, asumata, pe aceasta tema. Fara isterii, fara sa ii injuram pe altii ca gandesc altfel decat noi, dar sa luam la capat cele mai bune decizii.

Domnule Iohannis, domnule Orban, unde sunteti? Iesiti la televizor doar sa ne anuntati sa ne spalam pe maini? Aveti raspuns la intrebarea cum ne vom salva ca natiune? Initiati si voi o dezbatere nationala? Discutii publice cu presa si cu mediul de afaceri romanesc? (Răzvan Savaliuc în luju.ro.)

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK