Menu

Bombă politică! S-a aflat motivul real pentru care Raed Arafat a fost trecut pe linie moartă. E ca în Cenușăreasa

f_350_200_16777215_00_images_banner1_arafat_dosar.jpg

 

 

 

 

 

Am publicat câteva materiale în care m-am întrebat de ce a fost scos din procesul de comunicare Raed Arafat. În cele din urmă, adevăratul motiv a fost descoperit.

Ultimele sondaje sunt catastrofale nu pentru PNL, care încă mai stătea bine ca intenție de vot, până la circul ieftin cu Cîțu, ci pentru lideri, pentru vectorii de imagine. Președintele Iohannis a ajuns la o încredere de doar 35%. Orban e la 20%, Rareș Bogdan are 17% încredere. Alți membri ai partidului ori n-au fost sondați la nivel național, ori sunt chiar și sub Ciolacu și jalnicul său 10%, scrie cațavencii.ro.

Dar ce i-a speriat rău de tot pe membrii PNL e că înaintea lui Iohannis se află un singur om. Dar la ce scor... Raed Arafat se bucură de un grad de încredere de 57%. Dan Barna (14%), Nicușor Dan (15%) și Dacian Cioloș (17%) mai au nevoie de 11 procente pentru a-l ajunge pe Arafat, puși unul peste altul.

Ei bine, de când datele astea au ajuns și la marii bărbați ai PNL, Raed Arafat a fost îndepărtat din toate aparițiile publice oficiale legate de comunicarea măsurilor care trebuie să învingă virusul. Apar, acum, Marcel Vela, Victor Costache, Horațiu Moldovan sau Nelu Tătaru. Arafat mai prinde câte o televiziune, îl mai sună lumea, dar nu mai are voie alături de gestionarii miraculoși ai crizei.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK