Menu

Primele semne bune. Coronavirusul dă înapoi

f_350_200_16777215_00_images_coronavirus_1.jpg

 

 

 

 

 

Numărul noilor cazuri confirmate cu noul coronavirus, înregistrate în afara provinciei Hubei, a scăzut în ultimele zile cu 42%, a anunțat Mi Feng, purtător de cuvânt al Comisiei Naționale de Sănătate din China (NHC). Scăderea arată că mecanismul comun de prevenire și control al epidemiei își demonstrează eficiența, a subliniat Mi Feng, conform unei postări a ziaristului Dan Tomozei care trăieşte la Beijing.

Potrivit raportărilor din dimineața zilei de 10 Februarie, în China erau înregistrate 40.235 de cazuri confirmate cu noul coronavirus, 909 decese și 3.283 de persoane recuperate și eliberate de sub observație medicală. De asemenea, în afara Chinei, la nivel mondial erau înregistrate 300 de cazuri, în scădere cu 16 comparativ cu ziua de 9 februarie.

Biroul de Informații al Guvernului Provinciei Hubei a anunțat că în provincie au ajuns 11.921 de cadre medicale din întreaga Chină, pentru a susține eforturile în vederea sistării canalelor de transmitere a virusului și a surselor de infecție.

Pe de altă parte, Ministerul chinez de Externe a confirmat, astăzi, că un număr de 27 de străini aflați în China au fost diagnosticați cu infecția noului coronavirus, dintre care doi au decedat: o persoană cu cetățenie chineză-americană și o persoană cu cetățenie niponă.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK