Menu

Andrei Mihai, un tânăr om de afaceri din Piteşti, a fost ales vicepreşedinte al PSD Diaspora

f_350_200_16777215_00_images_banner1_mihai_andrei_vicepresediinte.jpg

 

 

 

 

 

 

De aproape doi ani, Andrei Mihai locuieşte în Suedia, unde s-a integrat perfect, împreună cu familia sa. Om de stânga prin concepţie şi sentimente, el a ales să fie un militant activ al PSD, refuzând moda care spune că dacă faci parte din diaspora e musai să vorbeşti despre ”ciuma roșie”. Întotdeauna, prin mesajele sale, Andrei Mihai vine cu argumente, arătând ce e bine pentru România, țara sa în care, în cele din urmă, se va întoarce.

Sâmbătă, Andrei Mihai a participat la conferința PSD Diaspora în cadrul căreia a fost ales în funcția de vicepreședinte.

”Astăzi am participat cu plăcere la conferința organizată de către Organizația PSD Diaspora.
În cadrul conferinței s-au luat în discuție rezultatele obținute pe parcursul anului 2019 dar și perspectivele politice ale acestui an.
Au fost prezentate o serie de realizări ale guvernărilor PSD pentru românii din diaspora printre care se numără eliminarea taxelor consulare dar și programele desfășurate de către Ministerul pentru Românii de Pretutindeni.
În final s-a decis susținerea reînființării Ministerului Pentru Românii de Pretutindeni, desființat abuziv de către guvernarea liberală dar și găsirea de soluții concrete pentru promovarea social-democrației în Diaspora.
Mulțumesc colegilor pentru susținere și pentru alegerea în funcția de Vice-președinte al organizației!”, a scris Mihai Andrei pe Facebook.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK