Menu

America în stare de şoc. Melania Trump are un amant

f_350_200_16777215_00_images_banner1_trump_melania_scandal.jpg

 

 

 

 

 

Melania Trump ar avea un iubit pe care Donald Trump îl cunoaște deja, susține Mediafax, care citează International Business Times. După ce soțul său a câștigat alegerile prezidențiale din 2016, Melania nu s-a mutat imediat la Casa Albă. Inițial, aceasta a declarat că dorește să rămână în New York până când fiul ei Barron termină anul școlar.

Cu toate acestea, scriitoarea Monica Byrne susține că lucrurile nu ar fi stat tocmai așa. Pe Twitter, aceasta a afirmat că prima doamnă a SUA este implicată într-o relație cu șeful securității filialei Tiffany, situată chiar în Trump Tower, arată sursa citată. Noel Casler, fost angajat al emisiunii ”The Apprentice”, susține și el că știe ce se întâmplă cu adevărat între Melania și presupusul său iubit Hank Siemers, scrie International Business Times.

Publicația susține că documentele de divorț erau deja semnate de cuplul american, iar cei doi erau cât pe ce să finalizeze procesul atunci când Donald Trump a fost ales președinte. Așadar, Melania va continua să fie ”întemnițată” în mariajul cu Trump până când mandatul său de președinte se sfârșește.

De asemenea, există zvonuri care sugerează că președintele american știe despre relația soției sale cu Siemers și că nu îl deranjează deloc. Pe Twitter circulă o fotografie cu Siemers, iar unii utilizatori sunt convinși că Trump este nesigur de fizicul său din cauza iubitului Melaniei.

Opinia noastră este că acestea sunt doar speculaţii prin care presa încearcă, disperată, să îl compromită și în acest fel pe Donald Trump.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK