Menu

Atunci i-am condamnat pe toți la moarte

f_350_200_16777215_00_images_George.jpg

 

 

 

 

 

Ca unul care scrie la ziare de la vârsta de 14 ani, așadar de o jumătate de secol, credeam că puține lucruri mă mai pot impresiona, dar în noaptea de marți spre miercuri am văzut o ­imagine cu luminile de la Palatul Victoria pe care nu o voi uita niciodată.

Se legifera în noapte prin ordonanțe și hotărâri de guvern, iar în Piață nu protesta nimeni, toți rezistenții stăteau la căldurică, fiind deocamdată lăsați la vatră.

Așteptând să se încheie ședința de guvern, am găsit în presă o știre interesantă, care le mai poate deschide mințile celor care încă nu văd că totul se face și se desface pe dedesubt.
Partidul Național Liberal a ajuns, din nou, la guvernare, singur, de data asta, în noiembrie anul trecut, după succesul unei moțiuni de cenzură. În mileniul în care rețelele de socializare schimbă președinți și guverne, pornesc revoluții și războaie, am decis să vedem cum stau miniștrii PNL la comunicarea virtuală. Asta, chiar înainte ca moțiunea de cenzură să curmeze guvernarea liberală după numai 3 luni, scrie stiripesurse.ro.

Citiți continuarea articolului AICI.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK