Menu

Bâzâie un zvon: Maria Dinu, candidat la preşedinţia PSD Argeş

f_350_200_16777215_00_images_dinu_maria_77.jpg

 

 

 

 

 

Un zvon care bâzâie prin Argeș este că miercuri seara, la ședința convocată de urgență a Biroului Politic Județean al PSD, președintele Șerban Valeca ar urma să anunțe că nu mai candidează pentru un nou mandat de șef al organizației, lansându-se la apă candidatura echipei formate din Maria Dinu (președinte) Radu Vasilică (președinte executiv) Dumitru Tudosoiu (secretar general).

Nu sunt eu judecătorul deciziilor politice ale pesediștilor argeșeni, din partea mea pot face ce doresc, doar sper ca organizația argeșeană să nu se lanseze în aventuri cu gust de eșec.

Profilul echipei date pe surse e așa și așa, adică bun și cam ocult, iar din experiența altora știu că ce e pe sub masă nu rezistă când e pus pe masă.

Se mai spune și că alegerile vor fi în cadrul unei Conferințe extraordinare în care să voteze doar membrii CEx-ului județean, fără delegați și fără mandat solid.

De remarcat, cu toată prudența de a nu cădea în postura celui ce dă sfaturi fără a fi întrebat, că eventuala marginalizare a lui Ion Georgescu poate avea anumite consecințe, mai ales că primarul de Mioveni a zis că se gândește dacă nu i-ar fi mai bine să candideze independent.

Un cuvânt poate decisiv de spus îl are și Cristian Gentea, candidatul cel mai potrivit al PSD pentru Primăria Pitești.

Depind multe și de vicepreședintele CJ Ion Mânzână, posibilă variantă pentru candidatura la președinția instituției județene.

Dincolo de fragilitatea zvonului aș spune că dacă cineva crede că PSD Argeș ar duce-o bine trecându-i în plan secund pe Mircea Drăghici, Cătălin Rădulescu și Simona Bucura se înșeală.

Nu spun mai multe, chiar și așa am exagerat cu comentariul pe un eveniment încă ipotetic, dar îndemn la discuții democratice și transparente, orice altă variantă însemnând începutul unei crize deja anunțate de unii la PSD Argeș.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK