Menu

Greu pentru intelectuali în politică, domnule Mihai Alexandrescu

f_350_200_16777215_00_images_banner1_alexandrescu_mihai.jpg

 

 

 

 

 

Mihai Alexandrescu este un intelectual rafinat și un ziarist mereu proaspăt, ceea ce greu găsești în zilele noastre.

Azi, a publicat un text de colecție (citiţi aici) în care vorbește despre faptul ”că ceva s-a stricat, a putrezit, în anumite straturi sociale ale poporul român”.

Sunt luate drept indicii ale afirmației fenomene precum accidentele rutiere datorate unor șoferi primitivi, sadismul față de animale, folosirea cretinelor petarde, consumerismul, degradarea învățământului universitar, retardarea sistemului sanitar. Mihai Alexandrescu conchide:

„Nu, nu există stat. Sau, dacă există, este un stat bolnav”.

Distinsul spirit al domnului Mihai Alexandrescu are nefericirea de a se vedea înregimentat la PNL, un partid care nu merită, după părerea mea, un asemenea om.

În această situaţie, autorul sentinţei corecte ”că ceva s-a stricat, a putrezit, în anumite straturi sociale ale poporul român” nu poate da un exemplu din ograda partidului său, anume că fiul preşedintelui din Argeş a fost încadrat pe o funcţie importantă la Bucureşti cu toate că la o sesiune de bacalaureat a luat nota 3.

Oare, această situaţie nu spune şi ea că ”că ceva s-a stricat, a putrezit, în anumite straturi sociale ale poporul român” ?

Evident că da, dar orice ar face liberalii, domnul Mihai Alexandrescu trebuie să înghită.

Greu pentru intelectuali în politică.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK