Menu

Liberalii nu au greşit ignorându-l pe veteranul de război. Aşa merită, ruşine să-i fie!

f_350_200_16777215_00_images_George.jpg

 

 

 

 

 

La festivităţile consacrate sărbătorilor oficiale depun coroane de flori lângă diverse monumente partidele şi principalele instituţii ale statului. Omul simplu, fără nicio funcţie, nu are loc să pună şi el o floare.

Nu despre asta este însă vorba în articolul de faţă, ci despre păţania discutată de o ţară întreagă prin care au trecut liberalii de la Vâlcea. După încheierea festivităţilor de 1 Decembrie, grupul de peste 50 de persoane al filialei de partid care tocmai depusese o coroană a trecut, în şir indian, să strângă mâna oficialităţilor. Ghinion, între prefectul judeţului şi şeful garnizoanei se afla un veteran de război în vârstă de 101 ani, cu decoraţiile pe piept. Din 54 de strângători de mâini, 51 au trecut de la prefect la ofiţer fără să catadicsească să îl bage în seamă pe bietul veteran Emil Veţeleanu, supravieţuitor al luptelor de la Cotul Donului şi Stalingrad.

Ziarele şi telespectatorii i-au considerat pe liberali vinovaţi de impietate faţă de vetaranul de război. Eu nu îi consider aşa, îi absolv de orice vinovăţie şi iată de ce.

 

Citiți continuarea articolului AICI.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK