Menu

Iohannis apărat de Mălin Bot, Ceauşescu & friends la ”dezbaterea” de marți

Pe lângă jurnaliștii și politologii agreați de Klaus Iohannis, la dezbaterea organizată cu sprijinul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative se pregătesc să vină și alte personaje controversate, cunoscute publicului ca fiind anti PSD și foarte agresive la adresa liderilor acestei formațiuni.

Mălin Bot, Marian Moroșanu, zis și ”Ceaușescu”, dar și alți protestatari #Rezist ar intenționa să vină la sediul Bibliotecii Centrale Universitare pentru a bloca intrarea Vioricăi Dăncilă, contracandidata lui Iohannis în turul 2. Aceștia se pregătesc cu lozinci anti PSD, dar și celebrele jigniri care sunt aduse în spațiul public Vioricăi Dăncilă, pentru a o descuraja și a nu-i permite accesul la eveniment. În condițiile în care candidatul PSD a declarat că încă nu s-a decis dacă va veni la dezbatere, se pare că Klaus Iohannis va beneficia de sprijinul unor persoane celebre prin scandalurile pe care le-au provocat de-a lungul timpului, mai ales la adresa PSD, se arată pe surse.

f_350_200_16777215_00_images_banner1_iohannis_ceausescu_1.jpg

 

 

 

 

 

 

Astăzi, 19 noiembrie, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare ”Carol I” va avea loc întâlnirea organizată de Klaus Iohannis, candidatul susținut de PNL la alegerile prezidențiale, la care au fost invitați nominal jurnaliști, politologi și formatori de opinie. Dintre cei invitați, doar câțiva vor avea dreptul să adreseze întrebări candidatului, ceilalți fiind doar spectatori la acest eveniment. Întâlnirea va avea loc începând cu ora 19.00.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK