Menu

În timp ce o jignește pe Viorica Dăncilă, ”genialul” Rareș Bogdan, gafează grav pe un subiect din literatura română

f_350_200_16777215_00_images_banner1_bogdan_rares_1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Rareș Bogdan vrea să explice de ce nu acceptă Iohannis confruntarea electorală cu doamna Dăncilă. Fiindcă se crede deștept, acest Sancho Panza al lui Iohannis vine cu o trimitere literară, făcând referire la ”Moromeții” lui Marin Preda. Numai că deșteptul nostru confundă personajele și dovedește doar că e superficial și, dacă îi pica acest subiect la bac, lua nota 4.

”Domnul Klaus Iohannis nu refuză dezbaterile serioase, dar ce să discuți cu Dăncilă? Este mai bine ca președintele să vorbească direct cu oamenii, ca până acum. Klaus Iohannis preferă să discute în stradă cu Ilie Moromete, nu cu Cocoșilă.”, scrie Rareș Bogdan.

Cosoșilă este prietenul bun al lui Ilie Moromete, cu el discută despre Maniu și Brătianu, chiar dacă Achim, Nilă și Paraschiv erau dezidenteresați de aceste povești. Cocoșilă „stârnea în Moromete ceva neînchipuit de plăcut, ca și poveștile lui Niculaie. Venea seara și ciocănea la ușă făcând pe boierul”.

Poate că Rareș Bogdan l-a confundat pe Cocoșilă cu Bălosu, ori cine știe ce să fi fost în capul lui. Așa se întâmplă când te consideri genial.

G.S.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK