Menu

Mitul cu desculţii şi inculţii pesedişti a fost demontat

f_350_200_16777215_00_images_banner1_dancila_intelectuali.jpg

 

 

 

 

 

Proporţia celor cu studii superioare din electoratul Vioricăi Dăncilă este mai mare decât cea din electoratul lui Iohannis.

Aceasta este adevărata elită patriotică a României.

Intelectualii care merg cu Dăncilă sesizează enormul pericol ca ţara să fie sub controlul statului paralel şi văd întotdeauna mai departe decât mutarea unui pion în jocul de şah al României pe harta lumii.

Aceşti oameni cu diplomă universitară, care nu sunt neapărat de stânga,  au capacitatea de a rezista manipulării şi de a ţine ochii deschişi spre adevărul că Iohannis este un dictator monoman întors cu cheiţa care joacă un rol scris de alţii.

Votând cu Dăncilă, aceşti intelectuali nu consideră, în mod cert, că favoritul lor este un as al retoricii, dar nici nu acceptă ca alţii să promoveze ideea că un premier care a obţinut creştere economică ar fi mai puţin inteligent . Aţi fost voi prim – miniştri ca să o puteţi judeca pe Viorica Dăncilă ?

Având o diplomă universitară, aceşti oameni au văzut cu claritate că este contradictoriu să spui că Viorica Dăncilă a condus un guvern eşuat, câtă vreme instituţii internaţionale remarcă progresul economic al ţării, iar preşedinţia Consiliului UE a fost un succes consemnat de presa din întreaga Europă. La fel de contradictoriu este şi Klaus Iohannis când laudă guvernul în vizitele externe şi îl demolează în faţa românilor.

Evident că nici măcar nu ai nevoie de studii superioare pentru a sesiza că Iohannis a preferat luxul şi voiajele, că a încălcat Constituţia, că a sabotat guvernarea PSD, că nu are nicio realizare, nici în plan intern, nici în exterior.

Mai ales batjocorirea Constituţiei a fost, mai mult decât probabil, un impediment pentru mulţi intelectuali să pună ştampila în dreptul lui Klaus Iohannis.
Intelectualii lui Dancilă sunt cei care, în vremuri de sordidă manipulare, au rezistat şi au votat în spiritul naţionalismului luminat.

Mitul cu descuţii şi inculţii pesedişti a fost demontat.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK