Menu

Vestea bună este că nu ne mai îndoim de vestea proastă

f_350_200_16777215_00_images_orban_turcan.jpg

 

 

 

 

 

”Ați reușit un lucru incredibil, este un exercițiu autentic democratic”, a spus Klaus Iohannis la învestirea noului guvern.

Ca întotdeauna, Klaus Iohannis trebuie citit pe dos. Dacă a spus că PSD a avut o guvernare eșuată, trebuia să înțelegem că s-a înregistrat o creștere economică record. Când a zis că nu sunt bani de pensii și salarii, au fost. Când a proorocit că România nu va putea susține președinția Consiliului UE, a reușit.

Tradusă din iohannisdă în limba română, afirmația este:
”Ați reușit ceea ce era prevăzut, este un exercițiu autentic cazon”.

Am mai auzit o lozincă ce trebuie, de asemenea, tradusă, anume că ”după 30 de ani a căzut, în fine, comunismul”. Citită corect, afirmația spune:

”După 30 de ani, a căzut, în sfârșit, democrația”.

Începând de astăzi, trebuie luat în calcul oficial, ca fiind cel mai mare jucător în politica din România, pe Excelența Sa Big Brother.

Domnul Orban și distinsa Turcan nu aveau ce să negocieze, totul a fost ordin de zi sau șantaj cu dosare. Werner, președinte, Siegfried, comisar, Ordonanța 114, salariile, dublul standard kaput, Deutscheland uber alles.

Poate vă puneți problema ce s-a petrecut cu Pro România. Nimic mai simplu. Ponta a fost rupt de PSD, apoi rupt în două din clipa în care a visat o nouă majoritate cu PSD. Pisicuțul va fi maidanez.

De azi înainte, așa trebuie gândită politica, în funcție de Big Brother. El este mai mare decât premierul și președintele. Bănuiam cu dovezi, de acum putem avea certitudini.

Certitudinea e mai bună decât îndoiala, chiar dacă vestea e cumplită.

Vestea proastă este că există Big Brother, vestea bună este că nu ne mai îndoim de vestea proastă.

Ne descurcăm noi, românii, cumva.

 

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK