Menu

Atenție, deştepţilor ! Viorica Dăncilă nu a spus așa ceva !

f_350_200_16777215_00_images_banner1_dancila_lol.jpg

 

 

 

 

 

Cât de ticălos poţi să fii ca să o ataci în acest fel pe Viorica Dăncilă ?

Manipularea funcţionează 24 de ore din 24, iar distinşii europenişti şi intelectuali susţinători ai actualului preşedinte sunt victime sigure.

Pe un site, a apărut astăzi titlul Dăncilă, despre românii care vorbesc limbi străine: Țin mai puțin la această țară. ”Se duc și spun foarte ușor la Bruxelles ceea ce vrea să audă Bruxelles-ul”.

Aşadar, Dăncilă ne spune că suntem lipsiţi de patriotism, au gândit intelectualii vorbitori de limbi străine, felicitându-se că sunt ultra – iohannişti.

Atâta doar că Viorica Dăncilă a spus altceva, dar cine mai are vreme să citească şi articolul, nu doar titlul ? Pentru orice eventualitate, articolul care cuprinde declaraţia Vioricăi Dăncilă este şi el un pic adus din condei.

”Să știți că unii poate vorbesc foarte bine limba engleză și îi apreciez pe toți care vorbesc engleză, franceză, germană, orice limbă străină. Dar țin mai puțin la această țară. În limba engleză se duc și spun foarte ușor la Bruxelles ceea ce vrea să audă Bruxelles-ul, nu ceea ce, de fapt, ar trebui să susțină pentru această țară, ” scriu manipulatorii.

Iată ce a spus, în realitate, Viorica Dăncilă.

„Legat de limba engleză, doamnă, suntem în România. Haideți să fim mândri că suntem români. De fiecare dată am încercat să ducem în derizoriu anumite lucruri. Să știți că unii poate vorbesc foarte bine limba engleză, germană, franceză și se duc la Bruxelles să spună ceea ce vrea Bruxelles-ul să audă”, a spus Viorica Dăncilă conform Mediafax.

Evident, au fost schimbate câteva cuvinte și aberația că Viorica Dăncilă îi disporețuiește pe cei care vorbesc limbi străine a fost gata pentru a fi servită naivilor.

Faptul că naivii sunt medici, ingineri, profesori, cercetători, oameni în genere cultivați este o altă discuție.
Ei sunt ținta.

În final, un îndemn la meditație. Jean – Francois Revel își începe celebra sa carte ”Cunoașterea inutilă” cu următoarele cuvinte: „Cea dintâi dintre forţele care conduc lumea este minciuna”.

Şi încă o observaţie, până de curând se considera că doar proştii cad pradă manipulării. Fals. Deştepţii sunt şi mai uşor de prostit.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK