Menu

Orice veste bună pentru România este o veste proastă pentru Iohannis și sponsorii lui externi

f_350_200_16777215_00_images_banner1_iohannis_nervos.jpg

 

 

 

 

 

Așa am trăit în ultimii ani. Orice veste bună pentru România și români l-a înfuriat pe Klaus Iohannis și a pus pe jar presa trădătoare a intereselor naționale. Fie că a fost vorba despre măriri de salarii și pensii, ori despre milioane de hectare irigate, despre sprijinirea turismului sau recorduri europene în agricultură, despre creșterea economică ori diminuarea șomajului, despre tendința de întoarcere în țară a medicilor sau sprijinirea start-up-urilor, tot ce a fost bun a fost prezentat ca fiind catastrofal.

Nu mai există nicio jenă în a face din alb negru și din negru alb. Leneșul, manipulatorul, sarcasticul Iohannis a fost prezentat drept viitorul erou salvator al țării, luptătorul neobosit înpotriva Ciumei Roșii, chiar dacă realizările sale în favoarea românilor sunt absolute nule.

Metoda este brevatată în plan internaţional. US Army l-a lichidat pe liderul ISIS, temutul terorost Abu Bakr al-Baghdadi, ceea ceea ce ar trebui să fie un merit uriaş pentru Donald Trump, dar cu un cinism fără seamăn cotidianul Washington Post i-a creionat lui Abu Bakr al-Baghdadi „o imagine hagiografică, el nefiind un violator și un criminal brutal al inamicilor politici și religioși, ci un «savant religios auster»”.

În mod corect, publicaţia The Federalist remarca faptul că „Ceea ce este o știre bună pentru țară este o veste proastă pentru mass-media și aliații lor politici”.

Recunoaşteţi modelul deoarece este aplicat, zilnic, şi în România. Lupta pentru putere nu mai are reguli, adevărul fiind înlocuit cu post-adevărul, acea afirmaţie care se validează prin faptul că o susţin mulţi idioţi utili.

Idioţilor utili li se exploatează frustrările, ignoranţa, comoditatea, vanităţile, fiind puşi să dea like și share unor minciuni sfruntate, iar pe baza acestei susţineri evident cretine unii obţin puterea pe care o folosesc pentru a-i transforma în sclavi pe proşti. Evident, le împărtășim cu toții soarta.

G.S.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK