Menu

”Fără penali” dar cultivator și vânzător de droguri

f_350_200_16777215_00_images_banner1_fara_penali_droguri.jpg

 

 

 

 

 

Mare este ipocrizia umană. Unul dintre cei mai tari haștagiști și strângător de semnături pentru ”fără penali” cultiva droguri acasă pentru a le distribui altor amețiți.

Îl cheamă Adrian Dolniceanu și, potrivit DIICOT, ar fi unul dintre cei mai vocali protestatari din Moldova. Nelipsit până acum de la acțiunile #Rezist, Dolniceanu se vede pus în situația de a lua, totuși, o pauză forțată – procurorii l-au reținut, puțin, sub acuzația de trafic de droguri. În curtea casei lui din Tomești, procurorii DIICOT au descoperit o plantaţie de canabis de toată frumusețea!

Din comunicatul remis presei, aflăm că, în cursul anului 2019, Adrian Dolniceanu și soția lui au plantat canabis pe o suprafață serioasă de teren, la aceeași adresă adresa la care locuiesc împreună cu fiica lor minoră. Plantația era de tip indoor, iar cei doi o foloseau în scopul recoltării şi obţinerii drogului de risc. Canabisul era și pentru consum, dar mai ales pentru comercializare!

O observație, anume că dacă marele reformator social ar fi strâns semnături pentru Dăncilă, aceasta ar fi avut campania compromisă. Ceea ce se poate la unii nu se poate la alții.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK