Menu

Gutău, nu-mi lua pâinea de la gură !

f_350_200_16777215_00_images_banner1_gutau_femeie.jpg

 

 

 

 

 

Când vreau, pot să fiu un pamfletar redutabil. Cândva, mi-a spus-o chiar Vadim. Dar recunosc că Mircia Gutău e mai tăios ca oricine când își pune mintea cu adversarii. Iată ce a spus despre PNL la conferința de presă.

”A uitat că în 2016 îmi bătea la ușă și mă ruga: Mirciulică, hai să facem alianță”.

”Știți ce ușor este să fii în Opoziție și să dai din gură? Observ că nici la nivel local situația nu este mai zdravănă. PNL-ul anunță sus și tare că nu va colabora cu PSD , ALDE și PER, adică brusc liberalii vâlceni s-au transformat într-o fată mare neprihănită, care spune că nu vrea să audă de bărbați. Uită că a fost măritată cu unul, logodită cu altul, mai are și un copil care i-a fugit de acasă. Le-aș recomanda celor de la PNL să facă o cură cu lecitină ca să mai astupe găurile uriașe pe care le au în memorie”.

”Trebuie să ai un tupeu mare să vii să spui că nu vrei să colaborezi cu PER-ul când tu, PNL, mă curtai în 2016 pentru a candida la Primăria Râmnicu Vâlcea pe listele liberale. Știți foarte clar acest lucru: s-au milogit de mine să votăm în Consiliul Județean, eu mi-am respectat întru totul cuvântul ...
Îl vedeți vreodată pe Mircia Gutău mergând să bată vreodată la ușa PNL-ului? Eu sunt bărbat și mor în picioare. Trebuie să ai un tupeu ieșit din comun să afirmi astfel de lucruri. Însă fiecare pasăre pe limba ei moare”.

”Astfel de oameni vor să preia frâiele Râmnicului, pe care să-l conducă spre dezastru cu aceeași lipsă de responsabilitate pe care o dovedește și PNL-ul la nivel central. Așteptăm să avem un nou guvern, să ne dea banii pentru alocațiile pentru copii, ajutoarele pentru căldură etc. Când au plecat la o astfel de luptă nu și-au făcut calculele? Au sau nu majoritate? Sunt 7 frați acolo, toți vitregi. Se pare că s-a dorit o instabilitate politică în această perioadă”.

”Din fericire, la Râmnicu Vâlcea, alianța cu PSD a funcționat și funcționează perfect, îmi doresc ca și viitor să fie la fel și sunt convins că oamenii apreciază ceea ce s-a făcut în municipiu”.

Mircia Gutău, te rog, nu-mi lua pâinea de la gură !

 

G. Sm.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK