Menu

După cele întâmplate azi, Viorica Dăncilă ar trebui să defileze în turul întâi

f_350_200_16777215_00_images_banner1_dancila_lol.jpg

 

 

 

 

 

 

Dacă apar dezvăluiri credibile despre afaceri tenebroase cu fonduri europene sau nu ale Vioricăi Dăncilă, nimic mai simplu: le cer scuze cititorilor mei şi îi anunţ că această doamnă nu merită susţinerea noastră.

Aş proceda la fel dacă vor apărea informaţii despre multele case, ori terenuri, ori conturi grase ale doamei Dăncilă, despre folosirea unor acte false, despre tranzacţii în favoarea unor entităţi gen FDGR.

M-aş dezice de doamna despre care cred că este cel mai valoros candidat în cursa prezidenţială şi dacă aş vedea că maşina ei a călcat un câine şi nu s-a oprit. Nu mai vorbesc de faza în care cineva ignoră un om căzut la pământ.

Acestea sunt temele care îl pot face pe un om normal la cap şi stăpân pe judecata sa să îşi formeze o opţiune pentru vot, nu erori de exprimare generate de oboseală pe care, iată, le poate comite şi Iohannis.

După cele întâmplate azi, Viorica Dăncilă ar trebui să defileze în turul întâi. Barna e sub anchetă, Iohannis ar fi şi el dacă nu ar avea imunitate. În plus, Iohannis a aruncat ţara în criză politică de o manieră care te face să crezi că exact acesta a fost ordinul primit pe bileţel.

Lucruri grave sunt la vedere.

Au românii discernământ ?

G.S.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK