Menu

Iohannis a semănat vânt şi culege furtună

f_350_200_16777215_00_images_banner1_iohannis_mila.jpg

 

 

 

 

 

Gradaţii care îl susţin pe Iohannis au viaţă grea cu el. După ce a ajuns la Cotroceni prin manevre securistice, Klaus şi-a luat-o în cap şi refuză să mai accepte anumite sfaturi pertinente. În mod cert, unul dintre aceste sfaturi a fost să nu îi ceară lui Orban să depună moţiunea de cenzură.

Era timp suficient şi atmosferă adecvată pentru ca moţiunea de cenzură să vină după alegerile prezidenţiale, când toţi cei 7 principi electori ar fi fost mult mai cuminţi.

Încăpăţânat şi obsedat să distrugă PSD, Klaus Iohannis a dat jos guvernul, renunţând astfel de bunăvoie la argumentul: votaţi-mă şi îi voi mătura de la guvernare. I-a măturat deja şi electoratul remarcă surprins că se instaurează haosul.

Se poate observa pe reţelele de socializare o depresie a susţinătorilor lui Iohannis care au văzut cu ochii lor că soluţia găsită se numeşte Ludovic Orban. Era de aşteptat, dar adeseori nu crezi până nu vezi. Iohannis acceptă astfel să îşi alăture popularitatea şi încrederea de popularitatea şi încrederea lui Sică Mandolină.

Votaţi Iohannis, vă guvernează Sică Mandolină !

Acest ecart între figura neamţului serios şi european şi moaca lui Sică, beţivan şi golănel sare chiar şi în ochii celui mai iohannis dintre iohannişti.

Se destramă un pic vraja cu guvernarea eşuată a PSD doar privindu-i faţa lui Orban şi gândindu-te că ministrul Educaţiei va fi Turcan.

Vine iarna şi Iohannis pune ţara la cheremul celor 7 care au speriat PSD-ul, ceea ce nu pare convenabil nici chibiţilor care stau la o ţuică în cârciuma din sat.

Primarii rămân în continuare, indiferent de culoarea politică, la mâna Vioricăi Dăncilă pentru rectificare şi plata facturilor din cadrul PNDL.

Aşa stând lucrurile, Klaus Iohannis a făcut rost pentru turul al doilea de contracandidata Dăncilă III. Ţinând seama ce distanţă a existat între Dăncilă I şi Dăncilă II, este posibil ca Dăncilă III să fie un adversar redutabil, ba chiar să aibă o şansă.

Orgoliul neamţului l-a făcut să semene vânt şi nu este exclus să culeagă furtună.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK