Menu

Pe el, pe mama lui !

f_350_200_16777215_00_images_banner1_iohannis_nervos.jpg

 

 

 

 

 

Sunt un cetăţean care, în mod liber şi în conformitate cu scara personală de valori, susţine PSD. Nu sunt membru al acestui partid, nu am în familie pe nimeni care să fie pesedist, nu am rude angajate la stat, nu am afaceri cu statul.

Probabil că ataşamentul meu faţă de PSD se datorează programului electoral din 2016, eşecului înregistrat de Guvernul Cioloş şi existenţei în fruntea statului a lui Klaus Iohannis. Fără aceste condiţii, în mod cert nu aş fi avut niciun parti-pris politic.

Aşa stand lucrurile, văd că Iohannis îmi declară mie, cetăţeanul care sunt, război.

”Despre reconstrucția unei țări se vorbește după un război. Noi suntem în război, în plin război cu PSD”, a spus Iohannis.

Evident că nu mă simt confortabil când preşedintele ţării mele îmi declară, deschis, război. Deşi nu sunt un fricos, în sinea mea mă tem pentru familia mea. Ştriu că domnul Klaus nu glumeşte, iar la război e ca la război, se lasă cu victime.

Fiindcă m-am străduit să citesc atent istoria Europei, îmi aduc aminte că un alt şef de stat a declarat război unei părţi din populaţia ţării sale şi nu a ieşit deloc bine.

Duminică, la Timişoara, preşedintele Klaus Iohannis a vorbit doar despre războiul declarat mie şi celor ca mine. A pronunţat cuvântul război în mai multe rânduri.

Îl cred, mă şochează, mă tem.

Am o singură şansă să câştig acest război de apărare în faţa preşedintelui meu. Una singură, anume să nu mai fie el preşedinte.

Când credeam că sunt dintr-o generaţie care nu a prins niciun război, iată-l pe Iohannis hotărât să mă distrugă.

Fiindcă nu mai am ce pierde, nici nu am unde să mă ascund, îi caut din priviri pe cei asemenea mie, pesedişti, cu sau fără carnet.

Pe el, pe mama lui !

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK