Menu

Mintea românului de pe urmă, marele atu al Vioricăi Dăncilă

f_350_200_16777215_00_images_banner1_dancila_lansare_bun_1.jpg

 

 

 

 

 

 

Românii au de ales între un Iohannis tenebros, manevrat din interior şi exterior, şi o Viorica Dăncilă femeie normală, fără prea multe secrete. Iohannis acţionează în umbră, Dăncilă stă în lumină, la vedere.

Alegerea ar fi simplă, fiindcă orice popor îşi doreşte un preşedinte al lui, nu al altora. Problema este că Viorica Dăncilă are de surmontat o serie de prejudecăţi minuţios plantate de oamenii din culise în conştiinţa românilor.

Guvernarea catastrofală este un fals, cifrele arată că din punct de vedere economic România nu a avut o perioadă mai bună în întreaga ei istorie. Îndatorarea pe care o lăsăm nepoţilor este o minciună, întrucât ne aflăm printre ţările cu cele mai mici datorii externe. În plus, procentul datoriei externe din PIB a scăzut în fiecare an. În pofida scumpirilor practicate oportunist de firmele în majoritate străine, puterea de cumpărarea a crescut mai mult ca în orice altă guvernare.

Cea mai ordinară manipulare este însă aceea că Viorica Dăncilă nu e deşteaptă, în vreme ce Iohannis plezneşte de inteligenţă. Este suficient să le urmărim logica şi exprimarea celor doi pentru a vedea că lucrurile nu stau deloc aşa, ba chiar ar putea sta invers.

Iohannis este păpușa statului paralel care manevrează resursele ţării. Doar un om ca toţi oamenii poate reda românilor încrederea că mai sunt stăpâni în ţara lor.

Cum fiecare naş îşi are naşul, nu exclud posibilitatea ca Iohannis să îşi fi găsit, în sfîrşit, naşa. Fiindcă e greu de crezut că propaganda a mâncat ca o rugină întreaga luciditate a societăţii româneşti şi e aproape imposibil de acceptat că vom continua să lăsăm România pe mâinile păpuşarilor.

Ne-a luat Dumnezeu minţile ? Aşa pare că se întâmplă de la o vreme, dar în acelaşi timp ştim că există mintea românului de pe urmă, marele atu al Vioricăi Dăncilă.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK