Menu

DĂNCILĂ - nașa lui IOHANNIS

f_350_200_16777215_00_images_banner1_dancila_romexpo.jpg

 

 

 

 

 

Viorica Dăncilă a băut bere Bucegi înaintea discursului de la Romexpo.

E un fel de a spune că liderul PSD şi candidatul acestui partid la alegerile prezidenţiale a rostit un discurs pe inima românilor.

A fost pentru prima oară când Viorica Dăncilă l-a taxat pe Iohannis cum merită, făcând chiar o aluzie transparentă la știm noi cine. „Iohannis stă într-un buncăr” a spus Dăncilă, sugerând că acestea sunt ultimele zile la Cotroceni ale teutonului.

Viorica Dăncilă a demonstrat că se pot spune vorbe grele și fără să fii mitocan, dar arătând adevărul așa cum este.

Am putut vedea astfel o Dăncilă III, pe care nu mulți și-au putut-o imagina.

Dovedind o forță deloc artificială, Viorica Dăncilă a arătat la Romexpo că bătălia pentru alegerile prezidențiale este departe de a fi jucată, așa cum am putut crede la un moment dat.

Am putea vorbi chiar despre o surpriză, fiindcă Dăncilă a reușit să ne țină conectați la discursul ei până la ultimele silabe, ceea ce era oarecum improbabil.

Spre norocul României, se pare că alegerile prezidențiale nu sunt apriori câștigate de Klaus Iohannis.

Cum ”neamțul” merită să primească multe corecții, noua față a Vioricăi Dăncilă, care se observă puternic prin ceața propagandei ostile, menține speranța că orice naș își are nașul.

Și fiindcă am folosit zicala, mergem până la capăt și recunoaștem că ar fi excepțional ca Dăncilă să fie nașa lui Iohannis.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK