Menu

Când îţi e silă, îţi e silă

f_350_200_16777215_00_images_eu_si_iohannis.jpg

 

 

 

 

 

 

Dincolo de planul politic, ca om, Iohannis îmi provoacă repulsie, iar dacă s-ar fi întâmplat să fie de partea PSD aş fi avut aceeaşi greaţă pentru întreg partidul.

Privind astfel lucrurile, mă întreb dacă nu cumva atitudinea mea faţă de liberali porneşte tot de la sentimentul că am în faţă o reptilă, senzaţie pe care am încercat-o atunci când am discutat, câteva minute, cu Iohannis.

Îmi provoacă repulsie omul acesta prin cinism, prin aroganţă, prin lejeritatea cu care jigneşte, prin modul absolut necreştinesc cu care foloseşte tragediile pentru a băga în capul românilor ideea că el este salvatorul României.

O Românie pe care o consideră inferioară moral sieşi.

Iohannis ştie că PSD reprezintă, bine sau rău, nu contează, românii obişnuiţi, modeşti, fără mari cariere şi de aceea urăşte acest partid, fiindcă îi urăşte pe aceşti cetăţeni. O atitudine de gauleiter pe care nici măcar nu se străduieşte să o disimuleze.

Nu mai ştiu cine spunea că în campania prezidenţială precedentă Iohannis se plângea că România nu e pregătită pentru a-l accepta pe el ca preşedinte, adică ţara nu e destul de evoluată în acest sens. Incredibil, dar acesta este omul.

Codrin Ştefănescu spune că nu pricepe cum de iese Klaus pe primul loc în preferinţele românilor. Incalcă legile, Constituţia, refuză ministri, blochează guvernul, ţara, o ţine tot intr-o vacanţă şi tot e pe primul loc. Nu a făcut nimic in 5 ani dar e primul in top. Dezbinā, incitā la urā, susţine sistemul pe faţā şi tot e in frunte. Ignorā scandalul cu casele, nu dā niciodatā explicatii, refuzā orice formā de dialog si cicā iese câştigātor detasat. Si nu intelege sub nicio formā care-i explicatia.

Nu înţelege deoarece nimeni din PSD, nici consultanţii partidului nu analizează psihologia poporului român, nimeni nu face anatomia şi fiziologia propagandei pusă la punct în laboratoarele celor care îl vor pe Iohannis încă cinci ani la Cotroceni. Şi, să recunoaştem, acolo, în această propagandă, este artă, ştiinţă, precizie.

Nu a ştiut PSD cum să contracareze propaganda iohannistă, ori nici măcar nu a vrut să o facă ? Va încerca în această campanile, ori deja altele sunt direcţiile ? Poate din incompetenţă, poate din trădare, PSD nu găseşte ac de cojocul lui Iohannis şi îi lasă pe români pradă acestui ins veros şi a celor care îl susţin.

Dincolo de politică, repet, Iohannis îmi provoacă repulsie, una atât de puternică încât nici măcar nu îi pot analiza resorturile.

Când îţi e silă, îţi e silă.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK