Menu

Jocurile de interese sar în ochi

f_350_200_16777215_00_images_banner1_leyen_ursula.jpg

 

 

 

 

 

 

Dacă ridicăm capul din pământ și privim în jurul nostru, jocurile de interese sar în ochi.

Comisia JURE a respins-o pe Rovana Plumb în așteptarea moțiunii de cenzură. Orice altă discuție depsre moralitatea sau competența Rovanei Plumb este pentru naivi.

Distinsa doamnă Ursula von der Leyen nu a avut nicio sfială să o informeze pe o anume Dăncilă de la marginea imperiului că e nevoie să vină alții la putere înaintea formulării unei propuneri de comisar european. Celebra plagiatoare de doctorat ajunsă în fruntea Comisiei Europene știe că treburile se vor rezolva pe placul Germaniei dacă la Transporturi va fi un comisar european din tabăra Iohannis.

În această situație, despre ce vorbim ? Comisia Europeană ar trebui să ignore lupta politică din România și să își vadă de programul ei dar ce să vezi, are preferințe, îl iubește pe neamțul nostru.

Observă românii aceste aranjamente ? Unii, care au ridicat fruntea din pământ le observă, alții nu.

În treacăt și doar pentru amatorii de istorie, să consemnăm și faptul că primul președinte al CE a fost un german, pe nume Walter Hallstein, numit de guvernul Celui de al III-lea Reich decan al unei facultăți de economie. Adică un nazist ? Se poate spune și așa, dar asta este o altă poveste.

Trist este faptul că lucrurile sunt atât de simple și manipularea atât de grosolană încât ți-e milă de români.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK