Menu

Mesajul zilei. Stăpânii au hotărât că nu se mai poate cu creşterea economică din colonia România

f_350_200_16777215_00_images_banner1_iohannis_spor_la_munca_1.jpg

 

 

 

 

 

 

Sunt voci lucide în societate, oameni cărora propaganda nu a reușit să le distrugă rațiunea. Am găsit un mesaj, semnat Monica Agapie, pe care ar trebui să îl difuzăm masiv deoarece emițătorul său nu are alte canale de comunicare.

Bună dimineața tuturor! Nu, nu este un mesaj subtil de amor, ci unul amar pentru ce va fi să vină...jihadul, practic, de o să-l regretăm inclusiv pe Băsescu.

Guvernul acesta va deveni foarte curând istorie și până și cei mai aprigi tefeliști îl vor regreta și vor visa la el, măcar că nu vor mai avea acces la gratuitățile CFR.

Credeați, poate, că trădătorii de țară nu au program de guvernare și de aceea nu se înghesuie să preia puterea...ei, bine, nu despre asta era vorba, ci despre momentul când stăpânii vor fi hotărât că nu se mai poate cu creșterea economică din colonia numită România...a cam sosit momentul, croitorii s-au întrebuințat și au creat un frumos program de guvernare care pică la dungă pe trupul investitorilor germani...ehee, dragilor, o să ziceți cât de curând, chiar și cei care huleați, I dreaming of you, PSD...

De ce PSD? Pentru că, așa infiltrat cu securiști cum e, este totuși singurul partid care a depins exclusiv de voturile oamenilor și nu un produs al laboratoarelor serviciilor de informații, ca toate celelalte...
#treziți_vă_români.

(Share)

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK