Menu

” O rază de speranță că nu e totul pierdut”

f_350_200_16777215_00_images_banner1_dancila_lol.jpg

 

 

 

 

 

Toți cei patru bărbați care au ocupat fotoliul rămas liber după uciderea lui Ceaușescu s-au dovedit fie ticăloși,fie neputincioși,fie argați la porți străine.

Hienele globalismului au cheltuit mii de miliarde de dolari pentru a desființa Socialismul european și pentru a a transforma Estul într-o piață de desfacere și într-o fabrică de specialiști în diverse domenii.

Ion Iliescu s-a dovedit un tip lipsit de veleități manageriale,de pragmatism și de demnitate. Nu-l poate acuza nimeni de hoție,dar sub el s-au format numeroasele grupuri de interese,interlopii politici și administrativi,sub bagheta lui și a lui Adrian Năstase s-au stabilit măsurile de colonizare a României. Pentru crimele din decembrie 1989 Iliescu nu poate fi reabilitat niciodată.

Emil Constantinescu a fost un neavenit. A crezut sincer în principiile democratice,dar și-a dat seama că totul nu-i decât o farsă. S-a dovedit un mare ticălos când a acceptat survolarea avioanelor americane care au bombardat Serbia.Învins de sistemul care abia se crease,a cedat,recunoscându-se învins de structurile secrete și juridice create de americani și vest-europeni.

Traian Băsescu reprezintă javra politică,parvenitismul în toată dimensiunea lui,licheaua ordinară . A trădat interesele României pentru a se menține două mandate la Cotroceni.Dacă Iliescu și Năstase au pregătit dosarul renunțării la suveranitatea și independența țării,Băsescu ne-a oferit pe tavă americanilor și rămășițelor imperiale din Vest. Sub mandatele sale serviciile secrete,justiția,armata și administrația centrală au devenit anexe ale UE și SUA. Deciziile privind România nu s-au mai luat la București,ci la Washington,Bruxelles,Berlin sau Paris.Statul paralel,compus din liderii serviciilor secrete, armatei, justiției,plus alte structuri special create, a primit ”botezul” de la Traian Băsescu. Această potaie ajunsă pe cea mai înaltă treaptă a piedestalului politic românesc ne-a stricat relațiile cu Rusia și cu China,două superputeri care ne puteau ajuta la nevoie.Băsescu se face vinovat,alături de stăpânii săi din SUA și UE,de anchetele,cercetările ,fabricarea de dosare și arestările abuzive săvârșite de justiția creată și subordonată de agenții globalismului american și vest-european.Arestarea pe viață,in regim sever, ar fi unica năsură juridică corectă.

După acest ticălos și parșiv, stăpânii americani și din UE ne-au pricopsit cu un plăvan plin de bube și de păcate: Klaus Verner Iohannis.Este peste putință să explici unor oameni maturi,iubitori de Neam,cum s-au lăsat prostiți și manipulați românii pentru a așeza în jilțul lui Mihai Viteazul un vânzător de copii,un infractor în domeniul imobiliar și un trădător al intereselor statului în fruntea căruia se află.Dacă Băsescu s-a dovedit potaie din naștere,Iohannis și-a dezvoltat astfel de însușiri pe parcursul mandatului de primar al Sibiului și de președinte. Cu de la sine putere și cu sprijinul cutrei Merkel,Iohanis a încălcat hotărârile juridice internaționale și naționale ,încheiate după judecarea fascismului,și a returnat organizației continuatoare a forumului german fascist toate imobilele confiscate după război. Amintesc aici,pentru mai tinerii cititori,că în 1940 nemții din România s-au înrolat de bunăvoie în SS-ul german,cu subordonare directă lui Hitler. Și bovina asta stearpă,Divinitatea a vrut ca o asemenea pereche să nu aibă urmași, mai vrea un mandat. Păi nu-ți vine să-l invoci pe Vlad Țepeș și să constați că doar țepele ne-ar mai scăpa de asemenea panarame ?

Iată de ce zic eu că nu am greși dacă am încerca și cu o femeie președinte. Recunosc ,ca bărbat, că sunt multe femei în România care ar fi făcut mult mai multe lucruri bune în cei treizeci de ani de naufragiu decât argații plantați de Occident la București. Viorica Dăncilă nu este cea mai tare femeie din România,dar ea este cea care a adus puțină demnitate în bătăturile noastre,o rază de speranță că nu e totul pierdut.Crescută la umbra unui mare patriot,Liviu Dragnea,care pătimește pentru curajul său de a avertiza Occidentul că România nu este ,totuși,o colonie,Viorica Dăncilă poate deveni un personaj politic util țării și Neamului românesc. Vă propun s-o votăm fără rezerve. Oricum este cel mai bun candidat dintre cei care ni-i propun SUA și UE. Nu credeți că trebuie să votăm ce e benefic pentru Romănia ?
Femei și bărbați,tineri și vârstnici,hai să le arătăm celor care ne sfidează cu aroganța și fariseismul lor,cu lăcomia și secătuirea resurselor minerale și umane naționale că românii știu să și voteze. Votați cu încredere Viorica Dăncilă-Președinte ! Alternativă nu există pentru a ne reveni din hipnoza generată de un Vest parșiv și avar.Eu o votez,convins că Viorica Dăncilă va stopa involuția generală a societății românești și va readuce demnitatea de Români .

Ilie Neacşu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK