Menu

Primarul Dumitru Ion (Albota) spune că își asumă riscul...

f_350_200_16777215_00_images_banner5_dumitru-ion-albota.jpg

 

 

 

 

”Ma gândeam cum sa fac rost de niște înjurături și dacă tot e luni, sa încep bine săptămâna.

Ma uitam pe sondaje, conduce Iohannis, detașat, pentru ca are realizări omul, 4 ani și-a bătut joc de romani, jignindu-i, arestându-i.

El și acoliții lui o jignesc pe doamna Dancila, nu contează ca e femeie și dacă te uiți la cei care fac acest lucru, au zis cuvântul “mama” la 7 ani.

Doamna Dancila ar trebui votată de toți romanii pentru ca este din Tara Românească, este din țara lui Mircea Cel Bătrân și Mihai Viteazu, are părinții in Țara Romaneasca, nu in Germania.

V-am adus aminte, ca poate ați uitat fiind foarte ocupati cu m..e PSD și tot felul de expresii pe care școala le suporta greu.

Tot voi l-ați votat și pe Băsescu, informator de gradul 1, va plăcea ranjeala lui, iar Pavlov și-a continuat și după revoluție activitatea .

Pe toți opozanții lui i-a băgat in pușcărie, om de “mare caracter”.

Eu nu va pot spune decât atât: gândiți-va bine, nu mai puneți in fata romanului pe nimeni, iar eu precis voi vota Dancila.

PS: aștept reacțiile la ceea ce am scris, asumându-mi toată responsabilitatea” a scris pe Facebook edilul Dumitru Ion din comuna Albota (Argeș).

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK