Menu

În câteva ore, lovitură de teatru de la Viorica Dăncilă

f_350_200_16777215_00_images_banner1_dancila_lol.jpg

 

 

 

 

Din ce în ce mai mulți observatori ai scenei politice declară, pe surse, că Viorica Dăncilă va fi în turul II la prezidențiale, iar o surpriză care stă pe punctul să apară o pun în situația să le și câștige.

Un site bine informat a lansat în urmă cu puțin timp următoarea informație.

”Se intră în linie dreaptă și deși unii ar spune că jocurile sunt făcute... surprize pot apărea. Deja lucrurile par a fi intrate în linie dreaptă și turul II al prezidențialelor pare decis: președintele Klaus Iohannis și premierul Viorica Dăncilă nu vor avea probleme în a se regăsi în turul II.
În acest moment premierul Viorica Dăncilă, președinte și candidat al PSD la alegerile prezidențiale pregătește o lovitură puternică. Potrivit informațiilor STIRIPESURSE.RO e doar o chestiune de ore până când va fi făcută publică această lovitură.
”Nu va mai putea fi cu așa și așa... Fiecare trebuie să spună clar ce vrea pentru ca românii să știe ce urmează, care le este soarta!”, a declarat sub protecția anonimatului un personaj de rang înalt implicat în demers.
Potrivit acelorași informații demersul care va fi făcut public cât de curând ar fi unul de amploare și va avea implicații la toate etajele sociale din România”.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK